Bli medlem

Så här går du tillväga för att bli medlem eller förnya ditt medlemskap i Stockholm West, vars stadgar du bör ha koll på:

Årsmötet beslutade i år att sätta medlemsavgiften till 500 kronor.

Den som vill tävla - i serielag och/eller individuellt - betalar ytterligare 500 kronor för sin licens.

Som medlem är du välkommen till vår klubbkvällsträning på onsdagar och söndagar. Det kommer en kallelse från bokat.se inför varje träningspass.

Tillkommer gör en kostnad till hallen för spel. Antingen betalar du 100:- per gång eller så skaffar du dig ett MAX-kort som ger tillgång till alla aktiviteter i Komethallen. Även squashkortet som finns tillgängligt för dem som deltar i gruppspelet gäller på klubbkvällarna.

Du åtnjuter 10 % rabatt när du handlar utrustning i shopen på Komethallen och på ditt MAX-kort som medlem i Stockholm West SC.

Även om du inte vill tävla så har du möjlighet att som medlem skaffa en gruppförsäkring som gör att du är försäkrad under din träning.

Betalningen görs till Stockholm West SC PG 680534-5, där anger du ditt namn.

Meny för innehåll i din betalning:

Om du är helt ny medlem behöver vi ytterligare uppgifter av dig som du skickar till följande email: This is a mailto link

Uppgifter som behövs.

Namn:

Adress:

Fullständigt personnummer (tio siffror)

Mobil:

Uppdaterad: 13 MAR 2018 18:10 Skribent: Joakim Sundqvist