Bli medlem

Så här går du tillväga för att bli medlem eller förnya ditt medlemskap i Stockholm West, vars stadgar du bör ha koll på:

Årsmötet beslutade i år att att höja medlemsavgiften från 200 kr till 400 kr då likviditeten varit dålig tidigare år.

Dock så kommer vi acceptera att man betalar in 200 kr istället för 400 kr i medlemsavgift för säsongen 2017/18. Självklart uppskattar vi det extra bidraget till föreningen om du kan tänka dig ställa upp med det.

Prova-på-erbjudande: Du som inte varit medlem i föreningen tidigare har möjlighet att prova på vår verksamhet under en termin. Du betalar då 200:- i medlemsavgift och 200:- för att delta på medlemskvällarna fram till kommande halvårsskifte. Önskar du sedan fortsätta betalar du resterande 200:- för kommande halvår.

Vi kommer dessutom be spelarna i serielagen betala 550:- extra för att täcka vissa omkostnader.

Medlemsavgift till klubben kostar 400:- per år (med ovan reservation). Som medlem åtnjuter du 10 % rabatt när du handlar utrustning i shopen på Komethallen. Man kan vara medlem utan att spela på klubbkvällar. Juniorer betalar endast 200:- per år.

Klubbkvällsträningen onsdagar och söndagar gäller för medlemmar som också erlägger 400:- per år för sitt deltagande i dessa kvällar. I tillägg finns det en avgift till hallen för spel.

Skaffar du det mycket förmånliga MAX-kortet som gäller för alla aktiviteter i hallen så kostar det 399:- per månad. I annat fall betalar du 100:- per tillfälle direkt till hallen innan träningen. Receptionen kan upplysa dig om detaljer för MAX-kortet.

När avgift för klubbkvällar har betalats så kommer det kallelser via bokat.se för varje träningstillfälle så att du kan se hur många andra som också kommer.

Spelare som tänker sig spela nationella tävlingar eller seriespel i något av klubbens lag (ett lag i div. 2 och ett lag i div. 3) måste ha spelarlicens. Det kostar 400:- som också den betalas till klubben som sedan betalar in samma avgift till Svenska Squashförbundet.

Även om du inte vill tävla så har du möjlighet att som medlem skaffa en gruppförsäkring som gör att du är försäkrad under din träning.

Betalningen görs till Stockholm West SC PG 680534-5, där anger du ditt namn samt vad du har betalat.

Meny för innehåll i din betalning:

Medlemskap - senior 400:- (se ovan)
Medlemskap - junior 200:-
Medlemskvällar 400:-
Prova-på-medlem 400:- (se ovan)
Spelarlicens (för tävlingsspelare) 400:-
Seriespelsavgift 550:-
Försäkring/engångslicens 200:-

Exempelvis, jag har idag betalat 1200:- och angett följande i inforutan: Anders Andersson: medlemsavgift+klubbträning+spelarlicens.

Om du är helt ny medlem behöver vi ytterligare uppgifter av dig som du skickar till följande email: This is a mailto link

Uppgifter som behövs.

Namn:

Adress:

Fullständigt personnummer (tio siffror)

Mobil:

Uppdaterad: 13 MAR 2018 18:10