Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter och motioner

14 AUG 2018 15:14
Då det kommit frågor om klubbens medlemsavgift för säsongen 2018/19 kommer här kort information. Om du vill lämna in en motion eller fler till klubbens årsmöte så ska dessa vara inskickade senast söndag 19/8 till This is a mailto link
  • Uppdaterad: 14 AUG 2018 15:16

I alla svenska idrottsföreningar sätts medlemsavgiften av klubbens årsmöte. Eftersom klubben bytt räkenskapsår under året så kommer det hållas årsmöte senast i slutet av september där beslut om medlemsavgiften kommer att tas.

Annan viktig information om medlemsavgifter och föreningar är att dessa är årsbaserade. Det spelar alltså ingen roll om man blir medlem i juli eller april, årsavgiften är densamma och styrelsen har ingen rätt att ge "rabatter" på medlemsavgiften. Det går dock att ha en mindre medlemsavgift och sedan ha träningsavgifter som det går att ge rabatter på. Nackdelen med det är att strukturen på avgifterna kan bli lite komplicerad, vilket en del medlemmar haft synpunkter på. Om du vill vara med och påverka detta så uppmanar vi dig att komma på årsmötet.

Medlemsavgiften ska tillsammans med andra intäkter se till att klubben har en ekonomi i balans för att genomföra de verksamheter som vi enligt stadgar och verksamhetsplaner ska genomföra.

/Styrelsen genom Martin

Skribent: Martin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

 

 Vårt hem

Vårt hem - Komethallen

Sponsorer och samarbetspartners

 

Cinderella Förbränningstoaletter - fritidstoa.se

 
Länkar

Medlemsavgifter

Rankade spelare

Klubbmästare

 

Serietabeller

Div 2 Norra

Div 3 Norra

 

Övriga Länkar

Svenska Squashförbundet

Hitta till Komethallen

Postadress:
Stockholm West Squash Club - Squash
c/o Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmwest.s...

Se all info