Hoppa till sidans innehåll

Klubbens spelare i Dunlop Täby Squash Open 2017

04 SEP 2017 22:58
Klubben hade tre spelare som deltog i helgens tävling i Täby. Rickard Linck och Juan García i Herrar C och Martin Wiklund i Herrar B.
  • Skapad: 04 SEP 2017 22:58

I herrar C gjorde Rickard och Juan upp om placeringarna 5 och 6. Juan drog det längsta strået och tog matchen som gick hela distansen till fem game.
I herrar B lyckades Martin efter en riktigt lång och tuff första match till slut ta sig till match om tredje pris och lyckades där vinna mot Magnus Eliasson från SSK.
Starfältet var något decimerat på grund av det stora svenska deltagandet i veteran-EM i Polen (där Sverige kammade hem tre guld, ett silver och ett brons).
Även Ola Klevard som tränar med oss men spelar för SSK var med i herrar A. Resultatet gick inte riktigt Olas väg men han verkar ha fått några viktiga nycklar med sig inför nästa tävling.

Tävlingen som även var en så kallad PSA Closed Satellite, det vill säga en proffsturnering, bjöd på många fina matcher. Finalen i damproffsklassen vanns till slut av 5/8-seedade Birgit Coufal från Österrike. Herrklassen vanns av Muhammad Bilal, Italien. Han tog Sveriges och Interoc Uppsalas Michael Babra i tre raka game. Om Babra hade lyckats ta det jämna tredje gamet så hade han haft god chans till vinst eftersom han såg fysiskt fräschare ut än Bilal vid matchens slut

Skribent: Martin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

 

 Vårt hem

Vårt hem - Komethallen

Sponsorer och samarbetspartners

 

Cinderella Förbränningstoaletter - fritidstoa.se

 
Länkar

Medlemsavgifter

Rankade spelare

Klubbmästare

 

Serietabeller

Div 2 Norra

Div 3 Norra

 

Övriga Länkar

Svenska Squashförbundet

Hitta till Komethallen

Postadress:
Stockholm West Squash Club - Squash
c/o Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmwest.s...

Se all info