Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift 2016/2017

30 AUG 2016 21:37
Dags att betala medlemsavgift.
  • Skapad: 30 AUG 2016 21:37

Medlemsavgift till klubben kostar 200:- per år. Som medlem åtnjuter du 10 % rabatt när du handlar utrustning i shopen på Komethallen. Övriga förmåner som att köpa klubbdress etc. återkommer vi till under hösten. Man kan vara medlem utan att spela på klubbkvällar.

Klubbkvällsträningen onsdagar och söndagar gäller för medlemmar som också erlägger 400:- per år för sitt deltagande i dessa kvällar. (I tillägg finns det en avgift till hallen för spel, antingen det mycket förmånliga MAX-kortet som då gäller för alla aktiviteter i hallen och betalas månadsvis med 399:- per månad. Receptionen kan upplysa dig om detaljer. Alternativ till det på onsdagar och söndagar är att du betalar 100:- per träningstillfälle direkt till hallen innan träningen.)

Spelare som tänker sig spela nationella tävlingar eller seriespel i något av klubbens lag (ett lag i div 2 och ett lag i div 4) måste ha spelarlicens. Det kostar 400:- som också den betalas till klubben som sedan betalar in samma avgift till Svenska Squashförbundet. Förbundet vill ha det på det viset.

Betalningen görs till Stockholm West SC  PG 680534-5, där anger du ditt namn samt vad du har betalat.

Exempelvis, jag har idag betalat 1000:- och angett följande i inforutan:  Dan Hollström/medlemsavgift/klubbträning/spelarlicens.

För dig som inte varit medlem tidigare och blir det behöver vi ytterligare uppgifter av dig som du skickar till följande email: This is a mailto link

Uppgifter som behövs.

Namn:

Adress:

Födelseår:

Telefon:

Email:

 

Skribent: Joakim Sundqvist
Epost: Adressen Gömd

 

 Vårt hem

Vårt hem - Komethallen

Sponsorer och samarbetspartners

 

Cinderella Förbränningstoaletter - fritidstoa.se

 
Länkar

Medlemsavgifter

Rankade spelare

Klubbmästare

 

Serietabeller

Div 2 Norra

Div 3 Norra

 

Övriga Länkar

Svenska Squashförbundet

Hitta till Komethallen

Postadress:
Stockholm West Squash Club - Squash
c/o Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmwest.s...

Se all info