Hoppa till sidans innehåll

Om sportotekverksamhet i Järfälla

11 JUL 2018 14:11
  • Skapad: 11 JUL 2018 14:11

Hej Järfällaförening!

Jag jobbar som Samordnare för sportoteket i järfälla kommun ett nytt projekt som stöttar och erbjuder alla Järfällabor möjligheten att kunna låna sportutrustning för dagligt bruk eller vid speciella tillfällen där de vill utöva eller pröva på en sport men kanske inte har tillgång till sportmaterial eller själva sportutrustningen.

Tanken är att Sportotekverksamheten ska leda till en etablering av kontinuerlig drift för utlåning av sportutrustning i Järfälla kommun med hjälp av olika former av insatser och samverkan med lokala föreningar & skolor.

Sportotekverksamheten skall alltid kunna erbjuda möjligheten för allmänheten att låna sportutrustningen utan någon kostnad.

Den daglig verksamheten är driften av insamlingscentralerna för återbruk som vi på sikt kommer placera ut på olika idrottanläggningar runt om i Järfälla kommun samt bygga upp ett enkelt och välfungerande sätt för vardagliga reparationer och upprustning av sportmaterialet som vi får in i vår verkstad innan vi lånar ut utrustningen till allmänheten.

Jag kommer gärna på ett besök hos er och förklarar mer om verksamheten vid något tillfälle antingen nu under sommaren eller till hösten allt beror på när ni som ansvarar för föreningens verksamheter har tid och möjlighet jag är flexibel och kan både dagtid och kvällstid det är bara att komma med förslag.

För er information har vi öppnat upp möjligheten att ta emot gåvor och sportutrustning från allmänheten framförallt de föreningar som redan nu vet att de har sportutrustning de vill bli av med redan nu i sommar.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor och funderingar kring projektet eller idéer hur vi kan samarbeta ser verkligen fram emot att få komma i kontakt med er eller träffa er vid något tillfälle väldigt snart. 

MVH

 

Matinou Inoussa

Sportotek Samordnare

AME / Järfälla kommun

Tel: 070-0023931

E-mail : This is a mailto link

 

Skribent: Martin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

 

 Vårt hem

Vårt hem - Komethallen

Sponsorer och samarbetspartners

 

Cinderella Förbränningstoaletter - fritidstoa.se

 
Länkar

Medlemsavgifter

Rankade spelare

Klubbmästare

 

Serietabeller

Div 2 Norra

Div 3 Norra

 

Övriga Länkar

Svenska Squashförbundet

Hitta till Komethallen

Postadress:
Stockholm West Squash Club - Squash
c/o Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmwest.s...

Se all info