Hoppa till sidans innehåll

Utveckling av föreningen

13 NOV 2017 13:37
Styrelsen har påbörjat arbetet med föreningens verksamhetsidé, värdegrund och vision.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2018 18:41

Under fredag 10 november och lördag 11 november arrangerade Stockholmsidrotten ett föreningsutvecklingsdygn på Sånga-Säby Hotell & Konferens.
Aktiviteten var öppen för idrottsföreningar som är intresserade av att utvecklas. Stockholm West Squash Club deltog med hela styrelsen (Peter Hernberg, Joakim Sundqvist och Stefan Törnstrand). Ordförande Martin Wiklund arbetade som projekt- och projektledare för Stockholmsidrotten men bidrog också delvis i processen för klubben. Det rådde febril aktivitet under helgen och diskussioner med föreningar från andra idrotter var intressant.

Föreningsutveckling Sånga-Säby

Nu finns det ett utkast till verksamhetsidé, värdegrund och vision för föreningen. Inom kort ska alla medlemmar få chansen att tycka till om dessa för att vi ska känna att vi gemensamt har samma bild av vad vi som förening ska göra och vad vi ska stå för. Därefter ska detta brytas ner i verksamhetsområden för föreningen och sedan konkreta göromål.
Om du är intresserad av att bidra till klubbens utveckling och verksamhet med din tid så kommer det inom överskådlig framtid finnas ett antal roller som behöver fyllas.

På bilden ses Peter, Jocke och Stefan till vänster tillsammans med medlemmar från föreningar som Haninge Skid- och Orienteringsklubb, Sigma Bowlingklubb, Sollentuna Stars Amerikansk Fotbollsförening, Östermalms Konståkningsklubb, SPIF Rodd och Västerorts Kampsport.

 

En sammanställning av det material som togs fram under helgen kan du ladda ner här. Observera att detta bara är ett första utkast.

Skribent: Martin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

 

 Vårt hem

Vårt hem - Komethallen

Sponsorer och samarbetspartners

 

Cinderella Förbränningstoaletter - fritidstoa.se

 
Länkar

Medlemsavgifter

Rankade spelare

Klubbmästare

 

Serietabeller

Div 2 Norra

Div 3 Norra

 

Övriga Länkar

Svenska Squashförbundet

Hitta till Komethallen

Postadress:
Stockholm West Squash Club - Squash
c/o Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmwest.s...

Se all info